miercuri, 28 martie 2018

De unde mi-am cumparat aparatul de aer conditionat


Aparetele de aer conditionat ajuta la crearea conditiilor in care orice persoana se simte in largul sau, iar acestea se dovedesc a fi ideale in toate spatiile, atat in propria locuinta, cat si la locul de munca. Asadar, EastShop Romania propune o gama foarte variata de optiuni, pentru toate nevoile si bugetele, iar impreuna putem descoperi aici care sunt principalele avantaje de care ne putem bucura daca lucram intr-un mediu controlat de aparatele de aer conditionat.

Mai multa eficienta
Conform oamenilor de stiinta, cei care lucreaza in medii cu astfel de dispozitive dau dovada de mai multa eficienta intrucat valorile prea ridicate aduc mult disconfort, dar impun si nevoia depunerii a mai mult efort pentru concentrare. Pe aceasta cale pot creste si starile de frustare, pe cand valorile controlate aduc mai mult confort si mai multa putere de concentrare pentru angajati care, bineintels, sunt mai productivi.

Un mediu sanatos
Pentru ca aerul conditionat circula prin incapere se tin la distanta particulele de praf, microorganismele, fumul, bacteriile si nu numai, ceea ce presupune ca persoanele alergice pot avea motive de bucurie, in special pentru ca se imbunatateste starea generala de sanatate. Totusi, este important ca ocazional sa fie curatate filtrele sau inlocuite, in functie de cerintele producatorului, pentru ca acestea se pot infunda caz in care isi pierd treptat din eficienta.

Mai putin zgomot
Cu siguranta multe persoane nu se pot concentra din cauza zgomotului, insa cele mai moderne aparate de aer conditionat sunt foarte silentioase, avand moduri speciale in acest sens. Astfel, dispozitivele se dovedesc a fi ideale si in cazul celor care nu reusesc sa se odihneasca bine in timpul noptii, insa controlarea temperaturilor reprezinta cea mai inspirata solutie.



Aer curat
Chiar daca in trecut aparatele de aer conditionat erau considerate un lux, acestea nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, iar pentru a avea parte de aer curat nu mai e nevoie de deschiderea ferestrelor intrucat pe aceasta cale pot intra si insecte sau praf, ci este de ajuns ca aparatele sa fie puse in functiune care si filtreaza aerul.

Diferiti producatori
EastShop Romania propune o multime de dispozitive ce provin de la cei mai cunoscuti producatori ai lumii, iar printre acestea se numara Samsung, LG, Haier, Hitachi, Airwell, Chigo, Mitsubishi, Fujitsu, Midea, Inventor, Gree, Kyato, Zephyr sau Daiko, pentru fiecare in parte fiind disponibile mai multe optiuni pentru a indeplini nevoile tuturor.

Cea mai buna alegere
Totusi, pentru a lua cea mai buna decizie este important sa fie stabilite asteptarile si conditiile in care se doreste folosirea dispozitivelor intrucat cele mai eficiente intr-un living nu vor putea face fata la locul de munca, astfel ca principalul factor de care trebuie sa se tina cont este puterea aparatului si suprafata disponibila.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu